Антония Петрова към майките: Вие сте дебели и пършиви, аз съм съвършена! (виж простотията тук)

Антония Петрова към майките: Вие сте дебели и пършиви, аз съм съвършена! (виж простотията тук)
Гласувайте за статията

Антония Петрова надмина мнозина по простащина и цинизъм!

Самочувствието на Антония Петрова – Батинкова нараства правопропорционално с напредването на годините й.  Миската сътвори грозна махленска свада преди дни в личния си профил в Инстаграм. И ясно показа, че не може да търпи критика.

Антония Петрова

Антония Петрова надмина мнозина по простащина

Виртуалната драма започна след като Антония качи куп снимки на сина като към всяка описа как детето й е истинско чудо. Защото се развивало изключително бързо и едва ли не било феномен.

Натякването, че малкият Благовест е като никое друго дете, разгневи други майки. Ядосаните дами изписаха куп коментари под снимките. В които обясняват, че всъщност техните деца се развиват нормално и никое хлапе не бива да бъде хвалено по този начин.

Вместо да си замълчи и да подмине критиките, Антония Петрова показа, че не търпи някой да не е съгласен с нея. Вместо да се грижи за сина си, миската отдели часове, за да отговори на всяка майка, отправила й критика.

Интересното е, че иначе образованата блондинка с юридическа диплома демонстрира крайно груб изказ. И заля опонентките си с обидни квалификации. За да замаже положението, Антония първоначално обясни, че отговорите са на администраторите на профила й, но после потвърди, че стои зад изказаните позиции.

„Много моля всички дебели философки, които са с деца над 1 година и които все още не могат да влязат във форма… И обясняват наднорменото си тегло с това, че някога са родили, да не изказват мнение под перфектните ми снимки и съвършените ми клипове с безупречен външен вид, стил и вкус“, атакува миската.

Отговорът на ядосаните майки не закъсня. Някои от тях също преминаха границата на добрия тон и превърнаха свадата в кокошкарник. Антония Петрова продължи с атаките:

„Кой го казва! Една дебела жена с пършива, несресана коса и плешив мъж има наглостта да коментира въобще четвъртата по красота в света, Мисис Русия и Мис България“, изригна блондинката.

Новоизлюпената коментаторка в Папараци винаги е демонстрирала високо самочувствие, но откакто е на екран, егото й е скочило до небесата. Няма как иначе да бъде обяснено изхвърлянето й:

„Може да наричате всеки както си искате, но Антония Батинкова и Ивайло Батинков са красиви, известни, богати, влюбени и щастливи, колкото и това да ви дразни. Но те не знаят за вашето жалко, нещастно съществуване.

А-а-а, и отслабнете, че имате 5 реда бюст, а бюстът ви го няма, талията също! Ха-ха-ха!“, гласи един от най-грозните коментари от страна на блондинката, предават от Галерия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Антония Петрова към майките: Вие сте дебели и пършиви, аз съм съвършена! (виж простотията тук)”

  1. Ина

    окт. 16. 2019

    Защото Бередов и купи титлите ,а тя е една неблагодарница и използвачка.Ограничена жена ,която мисли че като е със слаба фигура всичко е постигнала.Не мога да разбера защо медиите продължават да пишат за нея.Тя не е хубава.

  2. Яна Димитрова

    окт. 20. 2019

    Антония, като мис България можеш да дадеш съвет на жените за по- лесен и ефективен начин за възвръщане на фигурата . Това да обиждаш не е правилно. Издъфжай се с 500 лева на месец, като всяка една жена в България и ще те видим тогава. 1 Нан е 30 лева памперси 20 сметни и помисли.

Добавете коментар