Скандалната Нора Недкова чисти имидж в новото риалити на Мегз! (виж тук)

Скандалната Нора Недкова чисти имидж в новото риалити на Мегз! (виж тук)
2 (40%) 1 vote

Нора Недкова чисти имидж в новото риалити на Мегз!

Вчера стартира новото риалити на топ дизайнерката Мегз. Каканашева събра 9 от най-популярните в социалните мрежи родни красавици. И ги затвори да живеят заедно в луксозна къща в един от гъзарските квартали на София – Драгалевци.

Нора Недкова

Нора Недкова ще се опита да промени мнението на зрителите

Девойките, които сумарно имат над милион и половина последователи в социалните мрежи, ще се състезават в различни социални каузи. Като дават градивен пример и правят добро.

Особено впечатление направи Нора Недкова, която ще се бори да докаже на зрителите, че има добро сърце и че се е поправила. Мегз я посрещна в къщата с думите:

“Освен каузите, за които ще се борим всички заедно и личната кауза на всяка от вас, ти (Нора) ще имаш и персоналната задача да се пребориш с предразсъдъците на зрителите към теб. И да им покажеш, че в теб има много повече от това, което са виждали досега”.

Дали плеймейтката ще успее да се докаже още не е ясно. Но тя със сигурност успя да вбеси зрителите като още във визитката си се показа как шофира автомобил и се снима едновременно. Това доведе до редица негативни коментари в социалните мрежи.

Други колоритни участнички са снахата на Диневи – Пенелопе, топ модела Бояна Маринова, позната от множество реклами и фолк клипове, популярната влогърка Гери Петкова.

Както и първата победителка от риалитито на Мегз – Ивомила, която вече има по 20 хиляди лайка на снимка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар