Не успя: Люси Иларионов изгуби битката!

Не успя: Люси Иларионов изгуби битката!
Гласувайте за статията

Люси Иларионов изгуби битката

Режисьорът Люси Иларионов не успя да се пребори. Той загуби битката с килограмите и отново се ошишка.

45-годишният телевизионен водещ отново е започнал да налива. Любимият на Ани Хоанг потроши 10 000 евро, за да влезе във форма, но е на път да загуби битката с излишните килограми.

Режисьорът на чалга клипове съвсем му е отпуснал края, пише в. „Уикенд”. Отново е налял на шкембе и е върнал старите си сланинки.

С методите на съвременната медицина Люси Иларионов успя да свали част от излишното си тегло, но сега отново е на път да възвърне старите си габарити.

Преди четири години Иларионов се реши на смела крачка и легна под ножа, за да отслабне, в елитна клиника на съседна Турция. Тогава той бе в изключително тежко здравословно състояние.

Заради наднорменото си тегло си докара куп тежки и сериозни болести, а и трудно се предвижваше.

Люси Иларионов

Люси Иларионов загуби битката с килограмите

В елитарното здравно заведение на южната ни съседка на Люси Иларионов бе изрязан част от стомаха му. Последва продължителен курс на рехабилитация, след което певецът се върна в родината.

Заради намаления обем на хранителния си орган Люси Иларионов се хранеше с малки количества храна.

Вследствие на което отслабна драстично. Мнозина прогнозираха, че той ще си върне фигурата такава, каквато беше преди да напълнее драстично.

Но заради бързото отслабване режисьорът се набръчка като старец, защото кожата му се отпусна.

За съжаление през последната година Люси Иларионов отново напълня. И с днешна дата кове кантара на 120 килограма, пише hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар