Атанаска от Павликени пропищя: Мъжете са с мен само заради парите ми!(Виж още)

Атанаска от Павликени пропищя: Мъжете са с мен само заради парите ми!(Виж още)
1 (20%) 1 vote

Култовата Атанаска от Павликени пропищя от мъжете

Атанаска от Павликени, която станала известна с вулгаризмите си в социалните мрежи, вдигна ръце от гаджетата си.Блондинката пускаше и непрекъснато клипчета с пиянските си изцепки, с които насочваше вниманието към себе си, пише HotArena.

Атанаска от Павликени

Атанаска от Павликени пропищя от гаджетата си

След осем месаца любов с последното си актуално гадже пишман певицата се ожалва и от него. Както и от всички мъже, с които е била до момента.

Ето как изригна в мрежата култовата Атанаска от Павликени:

„Казват, че жените били заради парите с мъжете. При мен май е обратното. Оказа се, че са с мен само заради едно–парите ми.

Бившият ми открадна трицифрена сума на раздяла. А следващите на мой гръб изкарват пари, защото те самите не могат”, избухна в емоционална изповед блондинката.

„След 8 месеца съжителстване заедно всичко приключи и дори се радвам, защото видях, макар и късно, кой стои пред мен. Всички мъже са еднакви., поне в това се уверих за пореден път”, казва още Атанаска.

„Коронният номер на скъсване е „Имам твои пикантни снимки, ще те направя звезда в интернет!” Или: „Ей сега ти хаквам фейсбука”, оплаква се Атанаска, чийто псевдоним в чалгата е Аксиния, пише „България днес”.

Павликенчанката е категорична, че повече няма да се довери на мъж и дори не търси нова връзка. И няма да се подлъже, когато следващия се опита да я омае със сладки приказки.

„Не съм сама. Единственият човек, който ме обича истински, е кучето ми! Кучето не е като хората, а аз в моя живот вече не искам хора”, категорична е Атанаска.

Наскоро пишман певицата потресе феновете си и с разкритие, че ги е мамела, че е бременна. „Бъзиках се с вас.

Коремът ми се беше получил от много бира, защото, както знаете, аз съм парти животно”, хили се Атанаска.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар