Андреа: Аз зарязах Кубрат!

Андреа: Аз зарязах Кубрат!
Гласувайте за статията

„Аз бях тази, която скъса с Кубрат!“. С тези думи фолк звездата Андреа за първи път призна пред феновете си в отворен чат в Инстаграм, че тя е тази, която първа е зарязала Кобрата.

Приказката между певицата и боксьора завърши безславно, след като самата Андреа сподели, че се наслаждава на самостоятелния живот. Така, след 12-годишен романс, двамата не са заедно, въпреки, че преминаха през какво ли не в съвместния си път. Андреа и Кобрата се запознават през 2007 година в заведение, като Кобрата признава, че любовта им е била от пръв поглед.

Андреа и Кубрат Пулев

Андреа първа е зарязала Кубрат Пулев

„Случайно се запознахме в едно заведение. Харесахме се. Това беше любов от пръв поглед. Всичко е божа работа. Спомням си, че Андреа дойде на моята маса и леко ме удари на майтап. Аз, от своя страна, я хванах и я стиснах“, сподели тогава Кобрата, който по онова време вече прохождаше на професионалната боксова сцена.

Пулев винаги е бранел личния си живот и рядко говореше за връзката си с фолк певицата, но тя неотлъчно беше до него в зората на профикариерата му. Въпреки че не присъстваше на мачовете му в Германия, Андреа винаги го посрещаше на летището след победите му. За двамата се говореше малко в началото, но отново нашумяха покрай мача на Кобрата срещу Владимир Кличко.

Тогава дори се появиха слухове, че ако спечели срещу украинеца, Пулев ще предложи брак на Андреа още на ринга. Самият той дори уточни това пред берлинско издание. „Твърде напрегнато ще е, но ако стана световен шампион, ще се оженя за нея. Може и на ринга да го направим“, каза Пулев.

По-късно той опроверга информацията, но в медийното пространство вече се завъртя идеята, че на двамата вече им е време да вдигнат сватба. Нещо, за което и самата Андреа е говорила в немалко интервюта.

„Не сме против брака и семейството, но чакаме да настъпи точният момент. Нашите роднини също постоянно ни питат, направо вече са се отчаяли. Щастливи сме и мога да кажа, че сме се намерили“, каза през 2016 година Андреа.

Връзката им обаче не минаваше и без проблеми. В медиите често се появяваше информация, че Тервел – братът на Кубрат, изобщо не харесва Андреа. Това стана очевидно и за зрителите на ВИП Брадър, където малкият Пулев на няколко пъти се изказа с неособена любов към половинката на брат си.

Също така с напредването на възрастта на Пулев, той е започнал да мисли все повече за семейство и деца, докато Андреа, според слуховете, не била на същата вълна. И в последната година двамата все по-често започнали да се разминават.

През 2018 година Андреа призна, че иска голямо семейство, но графикът й все се разминавал с този на половинката й. „Аз също искам голямо семейство и може би е време да започнем да работим това да се случи, тъй като годините си минават. Часовникът тиктака. Може би се разпиляваме повече заради кариерите си. И двамата искаме семейство, но когато дойде време за мач, той се настройва към него, аз към музиката“, на въпрос дали споделя желанието на Кобрата за пет деца.

„Сватбата трябва да стане след като се появи детето. За мен сватбата не е крайно важна. От по-голямо значение са отношенията на хората един към друг, разбирателството и децата. Тогава вече една двойка се превръща в семейство. Андреа държи на брака. Не съм против, така че може би някога и това ще се случи“, каза Пулев в началото на 2018 година по повод брак и семейство между двамата. Нито деца, нито сватба обаче се случиха, предават от България днес.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар