Башар Рахал: Смятат дъщеря ми за феноменална, но тя не е!

Башар Рахал: Смятат дъщеря ми за феноменална, но тя не е!
Гласувайте за статията

„Критичен съм към дъщеря ми Клои”, споделя актьорът Башар Рахал. Той неотдавна се снима с нея в общ проект, но далеч не се впусна в хвалби и сърдечни коментари по този повод.

Дъщерята на Башар Рахал живее в САЩ, където жъне невероятни успехи. Талантливото дете се изявява в театъра, а през лятото, вместо да почива, пътува до България, за да се снима с баща си в общ филм, пише „България днес”.

Башар Рахал и Клои

Башар Рахал е твърде взискателен към Клои

Актьорът е и продуцент на лентата, заедно с Ники Илиев и Богомил Грозев.

„Не искам да говоря много за Клои. Все пак съм й родител. Пристрастен съм. Дъщеря ми се справя добре, но аз не съм от родителите, които се скъсват да хвалят децата си. Всеки казва, че Клои е феноменална. Но още не е. Във филма играе добре, получи й се“, казва Башо.

По думите му, филмът ще пожъне огромен успех, а и интересът към него не е малък. Във вторник бе премиерата на лентата в Пловдив, а вчера бе и в София.

„Ще стане хит, убеден съм! Може и да съм малко нахален и наперен, но след реакциите на публиката съм сигурен в това. Хората бяха искрени, не излъгаха, че им харесва”, казва още той.

Според Рахал, с Ники Илиев и Богомил Грозев се работи много добре. Тримата за пръв път работят заедно като продуценти.

„Допълваме се. Всеки си има своите качества и сме различни. Ники е по-уравновесен и спокоен. Боги е като петле – много е нахъсан. Аз съм най-хистеричен”, казва още Башар.

Колегата му Ники Илиев обаче се видя много отслабнал. По думите му, това е заради многобройните ангажименти покрай филма. Освен с организационните дейности бившият на Саня Борисова има и роля в собствени си филм.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар