Отиде й хонорарът: Алисия отнася солена глоба от Маги, защото разтръби на всички, че е Принцесата!

Отиде й хонорарът: Алисия отнася солена глоба от Маги, защото разтръби на всички, че е Принцесата!
Гласувайте за статията

Фолк певицата Алисия може да отнесе сериозна глоба от 15 бона от супершоуто на Нова ТВ „Маскираният певец“.

Почти 100% е сигурно, че именно тя се крие зад маската на Принцесата в предаването, а драмата е в това, че изпълнителката сама си е отворила устата за участието си, без да предполага какво ще се случи в последствие.

Алисия

Вече е ясно за всички, че Алисия е Принцесата

По договор звездите в шоуто нямат право да казват на никого, че са част от предаването, в това число и на децата и половинките си. Алисия не само, че разказала на сина и гаджето си, но и раздухала клюката на почти всички свои приятели. Заради това и мълвата се разнесе толкова бързо. Сега, ако продуцентите решат, могат да й наложат солидна глоба, която по договор дължи, при евентуално разгласяване.

Само преди две предавания Мария Илиева опита да замаже гафа на Алисия, като сподели в ефир, че знае, че певицата е на участие и няма как точно тя да е Принцесата. Което още повече наведе хората от форумите на мисълта, че панелистите знаят кои са участниците и се опитват да го играят учудени.

„Няма такова нещо. Само няколко човека знаят кои са хората зад маските. И мога да ви гарантирам, че всички спазват конфиденциалността“, коментира преди началото на предаването продуцентът Маги Халваджиян.

Колкото до водещите Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека, те май са единствените, които нямат никаква представа кои са личностите до тях. Със смях и закачки, двамата са пълнежът на шоуто, предават от България днес.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Отиде й хонорарът: Алисия отнася солена глоба от Маги, защото разтръби на всички, че е Принцесата!”

  1. Милен

    окт. 17. 2019

    Гласът на Алисия е толкова разпознаваем, че нямам думи.
    Тази жена пее всякакъв жанр по един и същи начин – напълно ЕДНАКВО гласово пеене.

Добавете коментар