Маги Ангелова: Когато видях сълзите на Слави, се помислих за неповторима!

Маги Ангелова: Когато видях сълзите на Слави, се помислих за неповторима!
Гласувайте за статията

Няколко бивши гаджета на Слави Трифонов са част от партията му „Няма такава държава“.

На скандалното учредително събрание на политическия проект на учиндолеца присъстваха накуп две негови бивши любовници, както и настоящата му изгора. В залата, в която в продължение на 3 часа хората на Дългия стояха под ключ и без телефони, докато той се появи с черен джип и цяла тумба охранители, били психоложката Маги Ангелова и топ моделката Венета Харизанова, разказват очевидци.

Слави Трифонов и Маги Ангелова

Маги Ангелова си остава най-голямата любов на Слави Трифонов

Първата остава в историята като голямата любов на Трифонов. Въпреки, че връзката им приключва още през 2000 година, двамата поддържат топли отношения и се говори, че бившият ТВ водещ продължава да й бъде спонсор. В момента варненката се занимава с психология и се изживява като духовен гуру. И до ден днешен Ангелова е известна като единствената жена, на кояро Дългия се е обяснявал в любов публично.

Връзката им започва през 1997 година, когато Маги се класира на трето място в конкурса „Мис България“. Следват три години на любов и щастие, когато през 2000 тя внезапно го напуска. През 2000 година Трифонов й се обяснява публично пред цяла България. На прощалния концерт на Хъшове със сълзи на очи той моли Ангелова за прошка и казва, че я обича.

Когато чух любовните му думи, когато видях сълзите му, си помислих, че съм неповторима, защото бях на други години, усетих истинността в думите му и се разнежих„, споделя по-късно Ангелова.

Другата фаворитка на чалгаджията в „Няма такава държава“ е моделката Венета Харизанова. През годините, в които шоуто бе на екран, тя многократно участваше в журито на форматите, които се организираха. Неведнъж е сядала и на стола на Слави в ролята на водеща. Миската дълго време беше спрягана за гадже на Трифонов, но отношенията им така и не станаха публични. Според слуховете именно Венета била причината Слави да се скара с дългогодишния си приятел Росен Петров, тъй като и двамата си падали по нея.

Учредителното събрание на „Няма такава държава“ се превърнало в същинска любовна арена, защото в залата присъствала и настоящата изгора на Дългия – Мартина Джорджевич. Бившата фитнес инструкторка, която е два пъти по-млада от шоумена, се хвали, че е жената до него и 4 години, предават от Ретро.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар