Истината за жената на Виктор Николаев лъсна!

0

Виктор Николаев избягва да коментира личния си живот. Единственото, което се знае за него, е, че от 15 години има връзка с колежката си от радиото Людмила Железова, от която има дъщеря Дара.

Железова упорито страни от светските изяви на мъжа си и нито веднъж не е била негова дама по партита. Най-пресният пример е банкетът по случай 25-годишнината на Нова ТВ, където Виктор Николаев отново вдигаше наздравиците като ерген. В интервю за Националното радио обаче Людмила повдига завесата около себе си и признава някои неизвестни факти за личността си.

Виктор Николаев и Людмила Железова
Виктор Николаев от години крие жена си, не иска да се шуми около нея

В БНР е още от 1997 година, а преди това се е изявявала в сферата на изкуството. Висшето й образование пък е специалност „История“. „1997 година се явих на един конкурс и от тогава работя само в радиото. Преди това работех в радиото и театъра. Всъщност аз попаднах в радиото докато работех в Театър 199“, споделя жената на Николаев.

В трудните години Людмила работела и като учител в 150-о ОУ „Цар Симеон“ в София. „Исках да науча децата да обичат историята“, признава тя, но не крие, че радиото е най-голямата й страст.

За пръв път посетила сградата на БНР в детските си години, когато пеела в детски хор в Бургас. „В БНТ записахме спектакъл и дойдохме в БНР. Като в един храм се почувствах и си помечтах на входа на радиото – боже, ако някога порасна, много искам да работя тук“, споделя радиоводещата, предават от Ретро.

Работата не й пречи да е любяща майка. Въпреки, че с Виктор имат 12 години разлика в нейна полза, били на едно мнение за възпитанието на Дара.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.