Цяла България се моли: Вижте извънредни новини за състоянието на големия Стефан Данаилов!

Цяла България се моли: Вижте извънредни новини за състоянието на големия Стефан Данаилов!
Гласувайте за статията

Стефан Данаилов все още се бори за живота си, но състоянието му започва да се раздвижва. Цяла България се моли за любимеца на няколко поколения.

Има леко подобрение в състоянието Стефан Данаилов. Ламбо, който вчера бе поставена в изкуствена кома, диша самостоятелно, макар и с помощ, информира Нова телевизия.

Стефан Данаилов

Стефан Данаилов още се бори за живота си

Общото състояние на обичания от цяла България артист обаче остава критично. Назначени са му множество изследвания, чиито резултати се очакват.

Заради затруднения в дишането 76-годишният актьор е бил интубиран.

От ВМА до момента не разпространяват информация за състоянието му.

Днес доведеният му син съобщи, че той е бил в съзнание, но е дишал много трудно и лекарите са решили да го поставят в медикаментозна кома.

Преди няколко дни Данаилов е докаран от Хисаря във Военномедицинска академия с много голям белодробен излив след падане. В началото са правили опити за дихателна рехабилитация, но в сряда състоянието му рязко се е влошило и се е наложила интубация.

„Направиха някаква пункция, имаше и кръв в белия дроб, но не знаем още резултати. Той просто спи, стискаме му палци, друго не мога да кажа“, съобщи Росен Цанков, пише Blitz.bg.

Състоянието на Ламбо продължава да бъде критично, но все пак се прокрадна надежда, че ще оцелее.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Цяла България се моли: Вижте извънредни новини за състоянието на големия Стефан Данаилов!”

  1. Аз

    окт. 17. 2019

    Това не е едновремешното соц военно министерство. Сега то е пълно с агенти на западните държави – тези, срещу които бат Серги се бореше в “ На всеки километър“. Същото се отнася и за болницата. Не е бил в свои води нито в санаториума на днвшното натовско министерство, нито пък е в свои води сега в болницата.

Добавете коментар