На 48, а секси като в първия ден от кариерата си!

На 48, а секси като в първия ден от кариерата си!
Гласувайте за статията

Камелия продължава да има изящното тяло, по което въздишаха всички в края на 90-те години на миналия век. Певицата все още е сексбомбата на поп-фолка и няма изгледи това скоро да се промени!

През лятото и дрехите, и задръжките падаха лесно от Камелия, което не е изненада, но сега, в края на октомври положението при фолк звездата е даже още по-съблечено.

Камелия

Цветин се радва на това тяло от над 20 години, Камелия присъства в мокрите сънища на всеки мъж

Изпълнителката, по която въздишат хиляди мъже в България, за пореден път остави без дъх с провокативно фото в социалните мрежи. На кадъра изкусителната блондинка е по бански и е по-секси от всякога. И очевидно няма никакво намерение да мисли още за дебели дрехи.

Камелия е в топ форма и за това определено не й е нужен фотошоп. И за да поддържа живо любопитството за себе си, блондинката все още не издава къде събира последните слънчеви лъчи преди зимните месеци, а последователите й се надпреварват с предположения.

Разбира се, коментарите под фотото са повече от горещи, като много често между тях се срещат и директни предложения – я за брак, я за среща с фолк певицата, на които понякога тя отвръща с усмивка.

Източник: show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар