Годежът на Славея Сиракова ще продължи 2 години! (Илиана и Наско почват да събират за нова сватба)

Годежът на Славея Сиракова ще продължи 2 години! (Илиана и Наско почват да събират за нова сватба)
Гласувайте за статията

Славея Сиракова ще има един доста дълъг годеж. Тя получи пръстена през лятото, но няма да се омъжи по-рано от 2021 г. Самата тя го потвърди пред почитателите си.

Славея Сиракова не бърза да се омъжва. Наскоро сгодилата се щерка на Илиана Раева и Наско Сираков обяви в Instagram, че сватбата най-вероятно ще е след две години, пише HotNews.bg.

Славея Сиракова

Сексапилната Славея Сиракова ще се омъжи най-рано през 2021 г., когато вече ще е на 37 г.

Шайла, както я наричат приятелите ѝ, отговаря на въпроси на фенове в Instagram. На запитване кой е един от най-щастливите ѝ мигове в живота, тя посочи раждането на нейната племенница Илиана – дъщеричката на сестра ѝ Виолета. Последователите попитаха Славея и колко татуировки има, като тя бе честна и сподели, че си е направила общо 9 татуса по различни места на тялото.

Разбира се, дъщерята на Наско Сираков не пропусна да коментира представянето на националния ни отбор срещу Англия. За нея играта на нашите е „още по-лоша работа“ и от глобалното затопляне, което е основен световен проблем.

Славея Сиракова се сгоди малко преди сватбата на по-малката ѝ сестра, която се врече във вярност на своя любим Георги Коруджиев. На тържеството присъстваха както годеникът ѝ Иван, така и неговите родители, като бъдещата булка показа общите им снимки.

Според слуховете, които вилнеят в общественото пространство, Славея забавя сватбата си заради пари. Илиана Раева и Наско Сираков почти се разориха с пищната сватба на Виолета, поради което ще им трябват поне още 2 години да организират големия ден и на другата си щерка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар