Какво да очакваме в „Пощенска кутия за приказки“ 2020

Какво да очакваме в „Пощенска кутия за приказки“ 2020
Гласувайте за статията

Инициативата стартира преди десет години и както споделя самата създателка Гери Турийска започва за забавление без да подозира, че мащабите на иданията ще са такива селд време.

А попитана какво следва през идната година Гери споделя, как 2020 г. кутията ще стане на десет. Тя беше създадена за петдесет човека приятели и роднини – да се забавляваме, да си пишем и да се четем. Ако някой тогава ми беше казал, че ще стигне такъв мащаб и ще ми стане основна дейност, нямаше да му повярвам. А сега предстои европейско турне, ще четем на българите в Европа. Стартираме на 4 октомври във Виена. Догодина, на 29 февруари, отиваме в Хага, където се оказа, че има 40 хиляди наши сънародници. Смятам да комбинирам хагската среща с Лондон, където от 2-3 години имаме запитвания за четения.

През годините „Пощенска кутия за приказки“, която се рекламира главно с фейсбук страница и реклами достигна до мнго хора и почитателите й са доста положително настроени. Имаме нова аудитория, особено с Мръсните приказки. Авторите намериха лесния път към сърцата на публиката с по-резкия хумор. Желанието ми е от догодина да върнем драмата в „Пощенска кутия за приказки”, защото имаме автори със страхотни драматични разкази. Драмата е жанр, който те кара да мислиш и чувстваш, коментира още Гери очакванията си за 2020 година.

Източник : Сп. Ева

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар