Надежда от Тризначките: Ние сме осиновени, не сме българки!

Надежда от Тризначките: Ние сме осиновени, не сме българки!
1 (20%) 2 votes

Тризначките, които станаха истински хит преди 13 години, когато участваха в „Биг Брадър“, всъщност нямат българска кръв. Те упорито търсят корените си, но удрят на камък!

„Аз и сестрите ми сме осиновени“, това сензационно разкри една от Тризначките – Надежда.

Тризначките се оказаха осиновени, коя ли е истинската им майка?

Бившите брадърки от няколко години живеят в Англия и са загърбили всичко в България. Надежда й сестрите й отдавна знаят, че са осиновени, но жената, която ги отглежда, и до днес не им е казала коя е родната им майка.

Тризначките научили, че истинската им майка е чужденка, която живее на Острова, когато ги ражда. Именно поради тази причина заминават за Англия. Освен да работят, те търсят и майка си.

„Потърсих консула да ми каже, но и той мълчи, държавата също“, жалва се Надежда, която в Англия се подвизава с името Хоуп. Една от Тризначките е категорична, че никога не се е чувствала българка. Според нея тя и сестрите й не е трябвало да попадат у нас, пише „България Днес“.

„България ми е причинила много лоши неща. Със сигурност не съм българка. Никога не съм навредила на никого. Защо съм попаднала тук, не знам, Опитвам се да разбера, но всички крият от години“, казва още Надежда.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Надежда от Тризначките: Ние сме осиновени, не сме българки!”

  1. Леле смех

    окт. 19. 2019

    Дали вярно са казали това? Скалъпено ми изглежда. Но от друга страна, щом се нарича с това безкрайно смешно Хоуп, може и да е вярно. Следователно, поредните безродници. Щом не са българки , какво искат от българското консулство? Мен ми е по-вероятно да са от някоя българска циганка, ако са осиновени. А колко са неблагодарни към майка си, която ги е отгледала, е отделен въпрос.

Добавете коментар