Бременната Джулиана Гани: Притеснявам се дали ще бъда подходящ пример за детето!

Бременната Джулиана Гани: Притеснявам се дали ще бъда подходящ пример за детето!
Гласувайте за статията

Джулиана Гани е сред най-ексцентричните звезди, но сега ще става майка и приоритетите й се променят. Красавицата явно вече се замисля дали да продължава с провокациите в общественото пространство.

Джулиана Гани вече е много бременна и в очакване на своето първо дете. Щастливата новина тя успя да скрие цели 7 месеца, въпреки че е популярно лице и доста сериозна активност в социалните мрежи.

Джулиана Гани

Джулиана Гани с големи откровения

Стана ясно, че скоро силиконовата блондинка ще става майка не къде да е, а на сцената на новото шоу „Маскираният певец“ пред многохилядна публика.

Оказа се, че именно Гани се крие зад маската на Коконата, но това, което сподели тя съвсем наскоро в компанията на бъдещия татко Илиян Найденов, определено развълнува последователите й.

„Колкото ни е хубаво, толкова ни е и притеснено за това дали ще можем да се справим и дали ще бъдем подходящият пример за детето. И на двамата ни е за първи път“, каза Джулиана в студиото на „Събуди се“ по Нова тв.

„Аз нямам притеснения, по-скоро съм малко нетърпелив. Искам вече детето да е сред нас“, пък допълни Илиян, който покрай своята бременна приятелка пише много вдъхновено следващата си книга, вероятно посветена отново на фитнес и здравословно хранене.

Източник: show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар