Аборт на Силвия Петкова спира Калин Врачански по пътя към бащинството

Аборт на Силвия Петкова спира Калин Врачански по пътя към бащинството
Гласувайте за статията

„Тази година какво става?! Звездите са казали: „Силвия ще работи!”, пошегува се Силвия Петкова при последната си медийна изява. Актрисата, която играе Кера в сериала „Пътят на честта” по Нова тв, едва смогва с интензивните снимки за поредицата, изявите си на театрална сцена и майчинството, научи HotArena.

„Имам три почивни дни от януари до днес”, споделя с усмивка лъчезарната актриса, която има син Сива от режисьора Зоран Петровски. А не е толкова далеч времето, в което Силвия работеше в столичен бар, за да може да допълва бюджета си.

Калин Врачански и Силвия Петкова

Калин Врачански и Силвия Петкова имат общо минало

„Докато учех в НАТФИЗ, това ми бяха доходите, а и след това печелех повече като барман, отколкото като щатна актриса в театъра”, споделяла е Силвия. Е, барманството, което продължило 4 години, отдавна е зад гърба й. А красавицата може да се похвали като една от най-заетите актриси в момента. През март тя се снима във филм, чиято премиера ще е в началото на следващата година. Печели кастинга за ролята на Кера в сериала „Пътят на честта”. „Щастливка да изиграе толкова трудна и хубава роля”, казва Силвия.

Тя играе в пет-шест спектакъла, което си е истинско геройство, дори само като се вземе предвид умението й някак да ги вмести в програмата си. Актрисата е силно концентрирана и върху това да бъде възможно най-добрата майка. В последно време се е поуспокоила, защото от това „пренатягане от притеснение” може да пропусне важни, ценни мигове. А те са най-важни за нея. Вкъщи е истински празник, когато Силвия, Сива и баща му Зоран започнат да се забавляват заедно с всевъзможни игри.

Актрисата се радва на мечтана кариера, но щастието в личен план е това, което я окрилява. Затова и тя продължава да иска много деца. „Обмислям кога би бил най-добрият момент за второто дете. Ако сега забременея, няма да мога да се насладя на първите стъпки на първото. Та реших да изчакам малко. Няма да остана само с едно, ако Бог е рекъл, бих искала да имам много”, сподели преди време Силвия и подчерта, че кариерата й не би я спряла да сбъдне мечтата си за голямо семейство. „Нито пък децата биха ме спрели да си работя, стига да не стана слоница и да трябва да се оттегля”, шегувала се е актрисата.

Колкото и мила, и усмихната да е Силвия Петкова, може да бъде и доста откровена и категорична. Актрисата, която като тийнейджърка е била доста буйна, отказва да прави компромиси с разбиранията си за професията. Тя обича театъра, но не може да си примири с халтурите, които се правят. Не иска да участва в такива. „Готова съм да напусна в мига, в който някой ме задължи да играя нещо, което не харесвам. Не бих паднала под нивото, което съм си поставила за цел. Не бих се задоволила с нищо по-малко”, сподели преди време Силвия.

Тя се прослави за широката аудитория покрай ролите си в сериалите „Революция Z”, „Под прикритие”, „Откраднат живот” и редица филми. На снимачната площадка среща и голямата любов. Със Зоран работят заедно първо в „Революция Z”, където той е един от режисьорите, а после се срещат пак в „Под прикритие”. „През всички тези години обаче винаги сме избягвали да се срещаме извън работа. Умишлено. Засичали сме се на 3-4 партита на сериалите, където определено е протичал ток между нас. Губила съм се в очите му, но винаги съм изпитвала един срам: „О, той ми говори!”, споделяла е през смях Силвия.

Зоран пък й е разказвал как е седял зад камерата и е забравял да даде начало на снимките, защото я е гледал в монитора. „За него съм била недостижима, за мен той – невъзможен. Някакво такова”, казвала е актрисата. Един ден се засекли отново в столичен бар. Силвия го видяла, че си поръчва бира, взела своята, отишла при него и му казала „Наздраве!”. И просто продължили да си говорят. „Аз си го обяснявам, че ни е било необходимо време, за да разберем какво искаме от човека до себе си, какво е семейството за нас… Сега разбрахме, че искаме едно и също, и за мен това беше знакът, че това е моят мъж! Затова толкова скоро се появи и синът ни. На третия месец от връзката ни бях бременна… Беше планирано много старателно дори, осъзнато, желано. Знаем кога е станало, къде. Разплакахме се и двамата, като разбрахме, че ще имаме дете. Беше много интимен момент, силен. На практика отпразнувахме първата си годишнина като двойка с едномесечно бебе вкъщи. Много бързо се разви всичко. И много романтично”, споделяла е Силвия.
Днес актрисата не иска да си спомня за една от най-бурните си връзки. В продължение на няколко години тя е гадже на Калин Врачански. Двамата дори живеят заедно и са на път да официализират отношенията си. Точно тогава Калин е връхлетян от славата – тръгва сериала „Стъклен дом” с негово участие. Скромният до вчера млад актьор не устоява на съблазните на това да е известен. Започва да кръшка, скандалите му със Силвия стават ежедневие. В крайна сметка, няколко месеца след това двамата се разделят. А днешната Кера от „Пътя на честта” трудно преживява краха на любовта им. Няколко месеца тя е в тежка депресия, пише „Уикенд“.

Колеги на Силвия твърдят, че тя дори е била бременна от Калин Врачански. Случило се още в началото на връзката им. Заедно взели решение тя да абортира – тема, която избягват да коментират публично.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар