Константин призна: Сълзите ми бликат, когато…

Константин призна: Сълзите ми бликат, когато…
Гласувайте за статията

Константин може да изглежда като здравеняк, но душата му е много нежна и ранима. Певецът не може да гледа лошотиите по света, без да реагира.

Константин обикновено е във вихъра на купона, когато работи, но извън светлините на прожекторите се оказва, че нещо много простичко и в същото време явно достатъчно дефицитно, успява да го просълзява често.

Константин

Константин не е от мъжете, които обичат да се правят на мачовци. Певецът не се страхува да показва чувствата си, било то и публично

Фолк идолът неведнъж е признавал, че е много чувствителен човек и лесно показва емоциите си, особено пък, ако те са силни и истински. Онова, което винаги го е докарвало до сълзи пък, са искрените човешки взаимоотношения.

„Сълзите ми бликат, когато виждам красивите човешки взаимоотношения. Много често на някой филм се разплаквам. Толкова е сиво ежедневието, толкова мрачно…

Ако и аз трябва да изкарам моите вътрешни проблеми, да натоварвам хората, има ли смисъл?!“, споделя наскоро Коцето в тв интервю.

„Дайте да се усмихваме, да мислим по-позитивно! Моята работа е да накарам хората да се почувстват малко по-щастливи, лъч надежда, нещо свежо да им кажа“, добавя още той и първата му асоциация за щастливи отношения са съпругата му Надя и децата.

Източник: show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар