Кошмарът на Марта Вачкова се завърна

Кошмарът на Марта Вачкова се завърна
5 (100%) 1 vote

Година след като спря всякакви диети Марта Вачкова пак е започнала да се мъчи с недохранване. Актрисата наскоро си подари доста дълго и питателно пътуване до Франция и Южна Испания, което я е наляло не само с емоции, но и с излишни калории. Сега искала да коригира щетите върху и без това закръглената си фигура, видя HotArena.

Последната екскурзия на вечно усмихнатата звезда на „Откраднат живот” била истинска злоупотреба с кулинарни изкушения. За Франция и Испания тя пътува като част от голямата и доста стройна компания на Юлиан Вергов, Захари Бахаров, Евтим Милошев и Теодора Духовникова заедно със своите половинки. Марта пък бе в комплект с най-добрия си приятел Владо Пенев. Двамата са единствените в групата, които имат проблеми с поддържането на теглото си. Тъй като обаче компанията не се деляла, посещенията в ресторантите в двете държави били нещо, което двамата по-възрастни актьори не успели да избегнат. И тъй като истинският турист държи да опознае в подробностивсичко, включително местната кухня, двамата се нахвърляли върху храната като невидели. На Владо това не се отразило кай знае колко, но Марта се окръглила за броени дни. Ето защо се е наложило актрисата, която цял живот се бори безуспешно с килограмите, отново се мъчи с диета.

Марта Вачкова

Марта Вачкова пак напълня

Вачкова все още не е разкрила точно какъв е поредният ѝ хранителен режим. Твърди се обаче, че се опитвала да се придържа към 90-дневната диета, при която се яде всичко, но в определи комбинации и в определени дни от седмицата. Че е избрала този тип хранене издава фактът, че всяка сутрин се мъчела с по един гол плод, който не смеела да допълни с нищо друго. Точно такава е идеята в 90-дневната диета, която позволява сериозно хранене чак след 12 часа на обяд. Според слуховете, Вачкова решила да слабее по този начин, защото хем бил евтин, хем разрешавал сладкото, макар и само през четири дни.
Преди около три години актрисата мина на специален режим „хранене в Зоната”, с който успя да се раздели с почти всичките си излишни килограми. Той обаче е много сложен и изисква непрекъснато изчисляване на калории, съотношения между типовете храни и не на последно място – готвене. За да ѝ бъде по-лесно, Марта си поръчваше дневното меню в специален ресторант, който се грижеше за хранителния ѝ режим. На същата схема мина и приятелят ѝ Владо Пенев. Двамата се придържаха към нея около две години. Говори се, че може би са се отказали, тъй като им омръзнало да дават луди пари за няколко малки купички храна на ден. Това обаче веднага даде ефект върху фигурите им, който личи с огромна тежест при Вачкова. Сега тя ще се опитва да влиза във форма със свои собствени сили.

Източник: HotArena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар