Папи Ханс е в Португалия в битка за голямата си любов

Папи Ханс е в Португалия в битка за голямата си любов
Гласувайте за статията

Доскоро поетът и певец Константин Трендафилов, известен още като Папи Ханс, бе отдаден на кариерата си, но явно е намерил време и за жени. Изпълнителят на хита „Кекс” е в Португалия в преследване на изгубената си любов Рита Патрочинио. Двамата изкараха кратка лятна авантюра, но разстоянието ги раздели. Сега Папи e решил, че иска още един шанс и хванал самолета за Лисабон.

Константин имаше връзка с чаровна португалка след раздялата си с поп звездата Дара и оттогава личният му живот бе в застой. Зложелатели редовно подхвърлят, че Коцето всъщност „плува на левия брях”, ала той гледа с усмивка на клюките. „Не, изобщо не съм гей. Харесвам жени и има една специална, която още не съм успяла да забравя”, казвал е певецът неведнъж. Той трудно прежалил хубавицата Рита Патрочинио, която пленила сърцето му през лятото на 2018 г. Чужденката била в България на почивка за кратко, но успяла да му влезе под кожата. Изпълнителят месеци наред продължавал да мисли за нея и дори й посветил хита си „Твой”. Това е единственото парче на риалити звездата от „ВИП Брадър”, което носи любовно послание. „Всички ме питат с кой съм, още им казвам, че твой съм”, изпя Папи в песента. Мнозина заподозряха, че лиричният текст е посветен на бившата му Дара, но истината се оказа по-различна.

Папи Ханс

Папи Ханс не се е отказал от португалката

Трендафилов срещнал Рита на морето, но авантюрата им продължила само два месеца. Тя се завърнала в родината си и с това любовните им отношения приключили. Известно време поддържали връзка по телефона, но постепенно красавицата се отдръпнала и разредила обажданията. Константин обаче трудно успял да я забрави и излял емоциите си в песен.

„Това са най-хубавите отношения с жена, които съм имал някога. Просто ми пръсна мозъка”, споделял е изненадващо романтичния Папи. Той не крие, че е изживял бурна, макар и краткотрайна любов, която е оставила следи в съзнанието му. Певецът и писател се надявал двамата да се срещнат отново и бил готов да пътува до Лисабон само за да я види. Преди няколко седмици се престрашил да й прати съобщение, а тя го поканила на гости. Константин бил твърдо решен да си дадат още един шанс, без значение дали ще излезе нещо сериозно от това.
Трендафилов е категоричен, че поддържа топли приятелски отношения с всичките си бивши приятелки, включително и с певицата Дара. С нея изкара една година – раздялата им не била следствие на изневяра, а на различните им визии за бъдещето. „Не е имало трети човек между нас, просто в един момент пътищата ни се разминаха”, коментира тогава Папи Ханс. Според запознати, причината да сложат край на отношенията си е нейната зависимост от наркотиците и алкохола, пише „Уикенд“

През последните месеци Папи Ханс се опитал да осмисли всичко, което му се е случило в личен план и да освободи място в сърцето си за нови емоции. В последно време Константин обръща голямо внимание на кариерата си и твърди, че работата го спасила в най-трудния период след смъртта на баща му – известният литературен критик, поет и преводач Владимир Трендафилов. „Загубата на близък човек не е нещо, което се преодолява, но и аз гледам да съм постоянно ангажиран“, споделя Папи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар