Наследницата на Синди Крауфорд – новото модно вдъхновение

Наследницата на Синди Крауфорд – новото модно вдъхновение
Гласувайте за статията

Дъщерята на модела Синди Крауфорд е звезда във впечатляваща фотосесия за ноемврийския брой на популярното списание Vogue. Кая демонстрира изкуството на метаморфозата. Тя преминава от образ в образ.

Кая Гербер – модел

Самата моделка Кая споделя, че от дете е в модните среди, заради професият ана супер известната си майак. И ако Синди беше истински хит през 90-те, то сега нейната наследница е истински дар за дизайнерите. тя съчетава различни типажи в себе си и е избирана за снимките на разнообразни световни марки. Можем да добавим и факта, че красивата Кая обича камерите и те нея още повече, затова кадрите й са толкова впечатляващи. Тя позира естествено и освен това напълно професионално за крехката си възраст.
Споделя, че да се сравнява с майка си за нея е истински комплимент и се гордее, че е част от това семейство, както се коментира и в сп. Ева.
Кая Гербер е съчетание на нежна женственост, стил и модерен образ на младото поколение съчетано с любов към модата. Затова тя се наложи без усилие в модната индустрия и удоволствието да позира личи в нейните фотосесии. И все пак вероятно сравненията с известните й родители няма да спрат, а ние й желаем още по-трайна и успешна кариера, с каквото и да се занмава и за напред младата Кая.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар