Мегз взриви с нова трансформация! (още подробности)

Мегз взриви с нова трансформация! (още подробности)
Гласувайте за статията

Мегз взриви мрежата с тази си трансформация за Хелоуин!

Топ дизайнерката Миглена Каканашева – Мегз изненада феновете си с идеина трансформация по случай Хелоуин. Каканашева се превъплъти в ролята на черна магьосница.

Мегз

Мегз в ново амплоа на магьосница

Тя е сложила черна дълга коса, ярък грим с червено червило и силно опушени очи. Под очите й гримът е силно размазан, а за самите си очи е използвала ярки, сиво-бели лещи.

Дрехите на Каканашева също са тематични – множество златисти бижута и разкошна феерична червена рокля, говореща за много горещ темперамент.

Масово феновете на Мегз одобриха трансформацията и тя получи множество комплименти. “Идол”, “вдъхновение”, “красота” са само част от коментарите в инстаграма на най-популярната риалити звезда у нас. Много от тях я оприличиха на Есмералда от Норт Дам.

Типично в свой стил Каканашева написа под снимката си “There is magic inside you” – Има магия в теб.

Припомняме, че откакто срещна любовта в лицето на бизнесмена Румен Рончев, дизайнерката е тотално променена. Мегз е много по-спокойна, щастлива и уравновесена. Тя дори се осмели да започне да се пуска без грим в социалните мрежи.

Нещо, за което преди време дори не смееше да си мечтае. Явно Рончев й дава това, което винаги е търсила. А именно истинска любов и стабилност.

Източник: hotarena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар