Най-после: Боби Турбото сбъдна мечтата си! (още подробности)

Най-после: Боби Турбото сбъдна мечтата си! (още подробности)
Гласувайте за статията

Боби Турбото най-после получи мечтаната работа!

Директорът на Сатиричния театър Калин Сърменов, прибра най-накрая актьора Боби Турбото на театрална сцена. След повече от 15 години напъни да стъпи под прожекторите, Боби сбъдна мечтата си.

Боби Турбото

Боби Турбото е на седмото небе

Борислав Захариев, както е истинското име на Турбото, стана популярен в предаването „Сблъсък” на Иван и Андрей преди години. След това бе водещ за кратко на предаването „Турбо лига”, но когато и двете предавания бяха свалени от екран, Турбото остана без работа.

Оттогава насам, той се изявява в най-различни амплоа, в желанието си отново да стъпи на сцена. Днес това е реалност, а негов ментор се оказа Милото от „Седем часа разлика”.

38-годишния Боби се похвали, че ще носи елегантен костюм в постановката „Без задръжки”, насрочена за 28-ми октомври, пише вестник „Телеграф“.

„Тази роля е изключително предизвикателство за мен. Радвам се, че работя с Антон Угринов. Представлението е криминално, а хуморът е доста черен. Надявам се зрителите да харесат пиесата…

По принцип се стремя да бъда максимално честен в живота си, но на сцената се раздавам на макс и лъжа като за последно, защото това е роля.

С годините човек започва да разбира, че не всичко, което хвърчи се яде, за това задръжките в една определена възраст вече са част от живота и трябва да бъдеш отговорен.

Смятам, че самоконтролът е правилната посока, все пак трябва да даваш пример с това, което правиш”, коментира Борислав Захариев.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар