Бомба: Славея Сиракова заприлича на Евгения Банева! (виж тук)

Бомба: Славея Сиракова заприлича на Евгения Банева! (виж тук)
Гласувайте за статията

Копие ли е Славея Сиракова на скандалната богаташка Евгения Банева?!

По-голямата щерка на Илиана Раева и Наско Сираков – Славея Сиракова, се е превърнала в копие на скандалната богаташка Евгения Банева.

Славея Сиракова

Славея Сиракова замяза на бизнесдамата Евгения Банева, дали това сравнение обаче ще я зарадва?!

Жената на олигарха Николай Банев, който продължава да търка затворническите нарове, докато Банева е пусната под домашен арест, и 35-годишната брюнетка изглеждат като роднини.

И двете смугли красавици са от един и същ екзотичен типаж – къдрави дълги черни коси, големи тъмни очи, огромни сочни устни и месест нос.

Докато бе в ареста, 49-годишната Банева видимо повяхна останала без възможност за разкрасителни интервенции. Точно преди година тя и мъжа й най-накрая бяха арестувани в Ница, пише вестник „Уикенд“.

Щом из медиите и мрежата започнаха да се въртят снимките на двете, се появиха и доста разнородни мнения. Приятели на Славея Сиракова са категорични, че приликата им е измислица на болен мозък и между двете няма нищо общо.

Други пък са склонни да потвърдят, че действително дамите са като по-малка и голяма сестра. Смеем да твърдим обаче, че самата Славея надали ще е доволна от сравнението. Тя е млада, свежа и наистина красива жена, за която по-скоро това би било обида.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар