Нарушение: Ники Дойнов получи призовка! (още подробности)

Нарушение: Ники Дойнов получи призовка! (още подробности)
Гласувайте за статията

Ники Дойнов получи призовка!

Водещият на новините по Нова телевизия Ники Дойнов има главоболия с пътната полиция, научи вестник„Уикенд”. Преди дни журналистът получил призовка да се яви при кварталния полицай, разкриха негови съседи.

Ники Дойнов

Водещият Ники Дойнов получи призовка от КАТ

Журналистът бил озадачен, защото бил в перфектни отношения с комшиите си, не бил скандалджия и нямал никакви провинения. Когато отишъл на следващия ден при инспектора, станало ясно, че е призован за връчването на наказателно постановление.

„Ники нищо не сподели. Сигурно, защото не е за хвалене, но вероятно камери са го заснели да преминава с превишена скорост или са го хванали в друго нарушение”, предполагат съседите на Дойнов.

Според тях той бил стриктен шофьор и доста педантичен към колата си, която пазел дори от одраскване, затова недоумяват как е спипан в крачка от катаджиите.

През лятото той изправил на нокти целия екип на Нова телевизия с пътно произшествие, което станало, но не по негова вина. Новинарят бил ударен на метри от сградата на медията с друг автомобил. За щастие, щетите не били тежки и нито един от хората, които участвали в сблъсъка, не бил ранен.

Тътенът, който се чул, изкарал ангелите на колегите на журналиста, които веднага се юрнали към стълбищата и асансьорите, за да излязат навън и да му се притекат на помощ.

В крайна сметка се оказало, че Ники Дойнов няма нужда от такава, защото съвсем цивилизовано се разбрал с другия шофьор. Ядосал се само, че станал за сеир и ожулил колата си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар