Койна Русева се хвана за чашката: Пие от обяд! (още разкрития)

Койна Русева се хвана за чашката: Пие от обяд! (още разкрития)
Гласувайте за статията

Койна Русева се хвана още по-здраво за чашката!

Актрисата Койна Русева може да е майка на три деца, но това не й пречи да се налива с алкохол по баровете, както и в дома си в „Бояна”. Това разкриха близки до обкръжението й източници.

Койна Русева

Койна Русева обича да си пийва порядъчно

От актьорските среди издадоха, че в последно време синеоката актриса съвсем е залитнала по чашката. И почти всяка вечер омита по бутилка вино. Почти нямала апетит и не хапвала нищо, но вечер се наливала стабилно с алкохол.

„Тя винаги е имала слабост към хубавия алкохол, но сега чашите започват да се вдигат от обяд. Особено през лятото се отдаваше на алкохолен делириум и почти не можеше да я видиш трезва”, коментират от обкръжението на синеоката блондинка.

Красавицата сама обича да афишира зависимостта си към алкохола, често на шега, но твърди, че е професионален алкохолик. С отварянето на очите си сутрин, тя се хващала за цигарата. А редом с нея понякога вървяла и чашата с уиски.

„Пияната жена е приказка, мечта”, заяви преди време в свое интервю Койна Русева, пише вестник Уикенд. Въпреки това обаче актрисата е обичана от всички в театъра и особено от мъжете. Колегите й я обожават и не един от тях е флиртувал с нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар