Изпусна се: Гала издаде кой е Гарванът в „Маскирания певец“! (виж тук)

Изпусна се: Гала издаде кой е Гарванът в „Маскирания певец“! (виж тук)
Гласувайте за статията

Гала се изпусна и разкри кой е Гарванът в „Маскирания певец“!

Един от най-потайните образи в хитовото шоу на Нова телевизия – „Маскираният певец“ е този криещ се под маската на Гарванът. До момента за него се спрягат най-много имена, сред които бяха тези на Жана Бергендорф, Тита, Крисия, Алекс Раева, Невена Цонева, Михаела Маринова, Рут Колева и дори Кристиян Костов.

Гала

Гала се издаде и разкри кой е зад маската на Гарвана

През последният брой на шоуто Гала за първи път май ще се окаже на прав път, смятат феновете на продукцията. В предаването от събота водещата на „На кафе“ избухна с предположение, което до момента никой не предполагаше.

„Мисля, че Гарванът е една изключителна певица, много талантлива, завършила е Музикалната консерватория. Също както казва в подсказките на образа й е водила много битки в живота си, тя си е биткаджийка. И наистина прави шоу на сцената щом се появи. Мисля, че това е Лейди Би“, заяви блондинката и буквално вкара в размисли зрителите на Нова в друга насока.

Твърде възможно е Гарванът наистина да е Лейди Би, която в последните години се изгуби от комерсиалната сцена.

Най-вероятно обаче този образ ще бъде разкрит в последното предаване на „Маскираният певец“, тъй като към момента той буди най-много предположения и може да се обяви за истинската мистерия на шоуто.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар