Самотата му натежа: Азис си търси нов мъж! (още подробности)

Самотата му натежа: Азис си търси нов мъж! (още подробности)
Гласувайте за статията

Азис си търси нова любов, чувства се самотен!

Фолк певецът Азис се чувствал адски самотен, защото от известно време насам е без гадже. Дългогодишната му връзка с мъж, който не показваше визуално, а представяше просто като Велизар вече не е част от живота му, научи сайтът hotnews от сигурни източници.

Азис

Азис търси новата любов на живота си

Именно поради тази причина екстравагантната звезда се е впуснала в търсене на нова тръпка. Неотдавна изпълнителят на „Хабиби“ бил забелязан в столичен гей клуб да оглежда момчета.

Той пристигнал в компания от няколко души, един от които бил охранител и бдял над сигурността му.

„Васко стоеше прав през цялото време и оглеждаше от високо мъжете. Заглеждаше се повече по мъжествени с бради, което му е фетиш“, коментираха от обкръжението му.

Певецът стоял като пън, но в същото време не отказал да се снима с почитатели, които щом го видели веднага пожелали да се увековечат в кадър с него. През цялата вечер изпълнителят демонстрирал мъжкарско поведение, което от известно време му е фикс идея.

„Явно комплексите от миналото на Азис го тресат. Това да се прави на батка не му отива, още повече че периода му с токчетата беше най-силен и запомнящ се в цялата му кариера“, констатираха присъстващи в клуба.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар