Радина и Деян Донков шашнаха всички: Промяната помежду им е драстична!

Радина и Деян Донков шашнаха всички: Промяната помежду им е драстична!
Гласувайте за статията

Радина Кърджилова и Деян Донков са неузнаваеми

Радина Кърджилова и Деян Донков са заедно вече осем години. Двойката е една от най-коментираните и се тресе от страст. Актьорите отдавна са в устата на феновете и колегите си, но отново ги изненадаха с поведението си.

Деян Ддонков

Радина и Деян Донков са неузнаваеми

Въпреки катаклизмите в отношенията си, двамата са луди един по друг, пише HotArena.

Влюбените бяха засечени да се разхождат из глухите задни улички из центъра на София. Радина изненада мъжа си в театъра и той си тръгна с нея ръка за ръка.

Двамата флиртуваха, закачаха се, гледаха се начумерено, после се прегръщаха и се държаха като влюбени тийнейджъри. А топлата връзка помежду им ясно показва, че искрите на любовта не са угаснали дори след раждането на детето.

Преди време Донков сподели, че с Радина се чувства много спокоен и уверен. Актьорът призна, че двамата обичат да рискуват и експериментират, а именно това ги държи толкова здраво привързани един към друг.

Звездата от Народния театър призна още, че с любимата си често губи всякакви задръжки. Но пък това поддържа искрата във връзката им, дори и след две деца, пише „България днес”.
Деян и Радина имат син—Христо, а първия си брак с Анастасия Ингилизова, актьорът има втори син — Деян—младши.

„Не знам, какво бих правил, ако Радина ми изневери. Сигурно нещо крайно, знам ли”, смее се Донков, когато го питат, дали подминал със смях такава случка с жена си.

Връзката на двамата често бе обсъждана. И неведнъж е ставала обект на коментари заради отношението им един към друг.Актьорът призна, че доста е ревнувал в началото, но после се научил на търпение и доверие.

„Чувствам се много зле да бъда и ревнуван. Отровно е и за единия, и за другия”, споделя той.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар