Дженифър Анистън имала кошмарно детство: Ето какво й причинила майка й!

Дженифър Анистън имала кошмарно детство: Ето какво й причинила майка й!
Гласувайте за статията

Дженифър Анистън имала кошмарно детство

Холивудската звезда Дженифър Анистън е с големи комплекси от ранното си детство.

Въпреки че актрисата вече не е първа младост, милиони мъже от целия свят не спира да въздишат по формите й, а жените тайно й завиждат за перфектното тяло.

Дженифър Анистън

Дженифър Анистън още не може да забрави кошмара от детството си, сн. Фейсбук

Феновете й обаче въобще не подозират през какъв кошмар е преминала Дженифър, преди да приеме себе си.

Звездата от хитовия сериал „Приятели“ неведнъж е казвала, че майка й Нанси е била изключително деспотична. В резултат на тормоза актрисата се сдобила с куп комплекси, включително и за външния си вид. Дори когато правела първите си крачки в киното, родителката не променила отношението си.

„Нямах външност на модел, на която тя толкова много разчиташе“, споделя звездата, пише jenata.blitz.bg. Майката на Анистън, която е работила като модел и актриса, имала много завишени очаквания относно дъщеря си.

„Мама не спираше да повтаря, че не съм достатъчно добра за екрана. Нямала съм такова лице, такава фигура, такава реч. Затова и на кастингите не ходех с високо надигната глава“, добавя актрисата.

Тя разказва още, че дълго време не е общувала с майка си. Двете се сближили чак след развода й с Брад Пит през 2005-та година. А когато бившия й се хванал с Анджелина Джоли, това още повече смачкало самочувствието на неуверената в себе си Дженифър, която непрекъснато се сравнявала със „зашеметяващата“ си майка.

„С месеци не напусках дома си и се чувствах виновна. Дори не можех да обясня какво не съм направила както трябва, но вината беше огромна. Струваше ми се, че не съм достойна за любовта. Едва когато мина година от развода, започнах да се усмихвам искрено“, казва още Дженифър.

Тя признава, че й е отнело много време, за да се сдобие с т.нар. тяло мечта. „Всички тези строги диети са зад гърба ми. Днес се отнасям много по-просто към себе си, но гледам да не се занемарявам. Повече от 10 години всеки ден правя йога. Тя ми даде усещането за лекота и увереност в тялото ми.

Знаете ли, когато гледам себе си в огледалото и виждам фигурата си, ми се струва, че определено имам нещо, за което си струва да се боря“, споделя още Анистън.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар