Албена Вулева се изфука с ново гадже!(Екс водещата не може да се отърве от ухажори-виж още)

Албена Вулева се изфука с ново гадже!(Екс водещата не може да се отърве от ухажори-виж още)
Гласувайте за статията

Албена Вулева си хвана гадже чужденец

Албена Вулева се похвали с ново гадже, кипърец. Устатата блондинка работи като камериерка и рецепциониска в хотел в Кипър. Там ще остане до края на октомври, когато приключва активния туристически сезон на острова, пише hotarena.net.

Албена Вулева

Албена Вулева се похвали с ново гадже

Макар че се труди усърдно, блондинката намира време и за забавления. Бившата водеща се хвали, че има нов ухажор, който настоятелно се бори за вниманието й.

„Нямам никаква мира от тези кипърски мъже… Често ме бъркат за рускиня, защото смятат, че ако една жена е хубава, то задължително е от Москва или Санкт Петербург. Затова не се връзват на лъжите ми, че съм туркиня.

Та така… Съществувам си тук под прикритието на руска туристка и обирам покани за кафета. Добре, че почти за нищо не ми се налага да плащам, защото кавалерите са достатъчно щедри“, коментира Вулева.

Сред обожатели й се откроил един, който успял да привлече вниманието й. С него били колеги в в хотела. Кипърецът много харесал нашенката и флиртът им кипял с пълна сила. Албена била наясно, че няма да излезе нищо сериозно от това, но гледала да си запълва свободното време и да се забавлява по време на престоя си в чужбина.

След като се раздели с дългогодишния си приятел Недик Недев, Вулева не е афиширала връзка с друг. Тя неведнъж е споделяла, че е разочарована от българските мъже, които по думите й са не само мързеливи, но и доста стиснати. Кандидати за сърцето й имало, но не успявали да я впечатлят. Бившият й отдавна има нова жена в живота си, ала Албена вярва, че си е самодостатъчна и не търси партньор на всяка цена.

Риалити звездата не се срамува, че е част от обслужващия персонал и често споделя с почитателите си различни моменти от ежедневието си,пише „Уикенд“.

Преди да замине за Кипър, Албена нямаше сериозни професионални ангажименти и се занимаваше единствено с личната си дизайнерска линия за бижута „Хаял“. Въпреки че влагаше старание в начинанието си, то не бе особено доходоносно и накрая й се наложи да си намери истинска работа.

Авторката на „Сигнално жълто“ взе тлъст хонорар за участието си в „Биг Брадър“ през 2018-та година. Но той бързо се стопил през широките й пръсти и от него не останал и лев. Случило се така, че познати й предложили работа в Кипър с добро заплащане и тя се съгласила да се впусне в приключението. За броени дни стегнала багажа си, намерила си квартира с приличен наем и отлетяла за острова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар