Гала шокира феновете си: И аз търкам билетчета!(Виж тук)

Гала шокира феновете си: И аз търкам билетчета!(Виж тук)
5 (100%) 1 vote

Гала шокира феновете си

Гала разби феновете си, че е хазартна личност.Блондинката заяви, че редовно търка билетчета от Националната лотария.

Гала

И Гала търкала билетчета

Гала не страда от липса на финанси, но редовно пробва късмета си в „Националната лотария”, призна самата тя.

В последното издание на забавното шоу „Маскираният певец”, в което водещата на „На кафе” е коментатор, блондинката чистосърдечно си призна, че е хазартна личност.

„И аз търкам билети” изненада с признанието си Гала зрителите на Нова телевизия. Нейната дългогодишна половинка Стефан също бил запален по игрите с числа.

Купувал си ги в бензиностанциите докато зарежда с гориво, а Гала – предимно от касите на кварталния супермаркет.

Макар че играели редовно, досега удряли само дребни суми от 20-30 лева, пише „Уикенд“.

Припомняме, че и друга звездна личност залита по хазарта. Певицата Кристина димитрова без притеснение си признава за този порок.

„Почти всеки божи ден от 15 години насам посещавам казино. Обичам хазарта и не виждам смисъл да го крия!”, без притеснение признава дуетната половинка на Орлин Горанов.

По думите й голяма част от популярните родни личности са зарибени по комара, но никой няма смелост да си го признае публично, пише „България днес”.

В светските среди упорито се говори, че по комара залитат още актрисата Аня Пенчева, както и певицата Богдана Карадочева.

Изпълнителката на „Иване“ от време оно е всеизвестна с бохемския си начин на живот, шумните компании от гости вкъщи вечер, където с отлежало уиски се играе покер, пише Хотнюз.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар