Димо Алексиев се захвана с нов бизнес! Стана рекламно лице на….

Димо Алексиев се захвана с нов бизнес! Стана рекламно лице на….
Гласувайте за статията

Димо Алессиев подхвана нов бизнес!

Димо Алексиев е първият актьор у нас, станал рекламно лице на чорапи. Тази част от човешкото облекло доскоро бе пренебрегвана от рекламния бранш.

Димо Алексиев

Димо Алексиев продава чорапи

Но откакто на звездния хоризонт се появи доктор Калин Генадиев от „Откраднат живот”, производителите се сетиха, че могат да направят луди пари, ако откраднат идеята му да е носят чорапи, които не са в един и същи цвят.

Пуснаха в производство чифтове в различни цветове и поканиха Димо Алексиев да ги рекламира. Говори се обаче, че идеята на актьора да се обува по този начин нямала нищо общо с лансирането на новата мода.

Правел го в знак на съпричастност с хората със синдром на Даун.

Това се прави в цял свят, а Димо просто е първият популярен човек, който го вкарва в действие и в България, пише вестник Уикенд.

Припомняме, че миналата година медиите гръмнаха и, че Димо Алексиев е станал тайно баща. Неговата приятелка Анджел Медзикян е родила още на 8 ноември, навръх Архангел Михаил.

Бебето се появило като подарък за именния й ден. Нейните приятелки във фейсбук издадоха, че двамата имат момиченце, писа вестник „Телеграф“.

Звездата от „Откраднат живот“ вече има една по-голяма дъщеря Лора от връзката си с актрисата и певица Анна Топалова.

От пет години обаче живее с Анжела, която е от арменски произход, практикува латиноамерикански танци, преподава испански език и се занимава с фотография.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар