Мариус Куркински стана рода с Камен Донев!(Чакал цели 14 години-виж още)

Мариус Куркински стана рода с Камен Донев!(Чакал цели 14 години-виж още)
Гласувайте за статията

Мариус Куркински и Камен Донев станаха рода!

Мариус Куркински и Камен Донев се „сродиха”. Актьорът, който наскоро ще отбележи 50-годишен юбилей, си партнира с Донев в новия български филм „Засукан свят”, с който честват 100-годишнината от рождението на Николай Хайтов.

Мариус Куркински

Мариус Куркински и Камен Донев се сродиха

Премиерата е на 14 ноември в Зала 1 на НДК, а с нея ще бъде открит и кинофестивалът „Киномания”. „Много се радвам, че Камен Донев се нави да изиграе моя тъст.

С него сме съученици, имаме имаме и много други интересни истории”, издава в аванс Мариус.

Той играе главната роля във филма и се въплъщава в образа на Мильо, чийто живот показва от 20 до 76-годишна възраст.

Мильо се жени за своята състудентка, а в нейната роля влиза Ани Пападопулу. Двамата с Мариус имали и любовни сцени, а по време на снимките за първа брачна нощ направо се заливали от смях, пише „България днес“.

Останалите персонажи са поверени на любими колеги и приятели на актьора — Велислав Павлов, Димитър Николов, Вяра Коларова, Виктория Колева, София Бобчева и Димитър Рачков.

Актьорът чакал цели 14 години, преди да започне снимките на игралния си филм. Междувременно Мариус планира да отбележи юбилея си с части от 11-те моноспектакъла, които е правил досега.

Премиерата е в родната му Варна, откъдето тръгва и актьорската му кариера.

Следват Пловдив на 10 декември, Бургас на 12 и 21 в Арена Армеец в София.

Празникът си актьорът сподели с баща си Васил и брат си Стоян. Те го изненадали главно с духовни дарове — книги, молитвеник, снимки с послания и колажи, парфюм. А приятели и държавници го почели с поздравителни адреси и честитки.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар