Ясновидката Теодора Стефанова е неузнаваема!(Издаде как се е подмладила-снимки)

Ясновидката Теодора Стефанова е неузнаваема!(Издаде как се е подмладила-снимки)
Гласувайте за статията

Ясновидката Теодора Стефонова е неузнаваема

Любимата врачка на Берлускони-Теодора Стефанова, е по-млада с 20 години.Тя е с напълно нова визия.

Гадателката, която в миналото излъчваше повече вулгарност се е превърнала в изискана дама. При всички положения тунинга е играл доста, коментират в средите.

Теодора Стефанова блесна на семинар в Мадрид. В началото на октомври ясновидката посети испанската столица, за да запознае тамошните си почитатели с най-новата си книга, посветена на изкуствения интелект и неговото бъдеще.

Тя е озаглавена „Осмото чувство – ключът към Вселената“. Лицето на гледачката, която се прочу не само с екстрасенските си прозрения, но и с приятелството си покрай бившия италиански премиер Силвио Берлускони, било опънато като барабан и по него нямало нито една бръчица.

Теодора Стефанова

Теодора Стефанова се подмлади

Не личали и тъмните кръгове под очите, с които Теодора въпреки здравите си ясновидски способности не можа да се пребори почти пет десетилетия. Бившата чистачка в дома на Берлускони, която успя да направи собствено политическо и спортно шоу в една от най-гледаните италиански телевизии, се е изръсила и с няколко хилядарки в евро за нови зъбни импланти.

Дамата била предоволна от услугите на стоматолозите в Италия и щедро раздавала холивудска усмивка. Впечатления прави и ремонтираният й бюст, който закачливо изскача изпод сутиена й на едно от партита в Мадрид за радост на присъстващите мъже.

Той напомпан с един размер повече и чашката на блондинката вече отива към „Д”. Запознати с битието на Стефанова споделят, че искрено се радват на промените, които е направила с тялото си. Те издават, че след смъртта на майка й – ясновидката Калина Треднадфилова, Теодора изпаднала в силна депресия.

Теодора Стефанова

Теодора Стефанова е като момиче

Тя непрекъснато си повтаряла, че трябва да е силна, че не бива да плаче, за да не задържат сълзите духа на родителката й тук, на земята. Двете били изключително привързани една към друга и Стафанова разказвала, че живее втори живот след тежката катастрофа, при която получила контакт с извънземното Унилсън.

Спасението си дължала на Бог и на майка си, която стигнал чак до портите на Ванга, за да търси съвет от петричката врачка за бъдещето на обичаната си щерка. Тя й рекла: „Дъщеря ти ще се събуди и ще почне да помага на хората”. Така и станало.

След 18 дни Теодора излязла от комата най-неочаквано. В България Теодора вече си идва рядко, за да се види с брат си и с племенниците си. Понякога извършва телепатични сеанси и по скайп. Тя е добра душа и не може да откаже, помолят ли я за помощ.

Посланието, което отправи в Мадрид на 9 октомври тази година бе да отворим сърцата си и да ги изпълним с безгранична обич и безрезервна доброта”, издава пред вестник „Уикенд” неин близък.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар