Честито: Осиновената щерка на Любо Нейков се сгоди за…! (виж тук)

Честито: Осиновената щерка на Любо Нейков се сгоди за…! (виж тук)
2 (40%) 1 vote

Осиновената щерка на Любо Нейков вече е сгодена!

Осиновената дъщеря на Любо Нейков се сгоди. Красивата Инна е лудо влюбена в IT специалист. Чаровницата и специалиста Евгени Ерменков са заедно от доста време.

Любо Нейков

Любо Нейков май скоро ще вдига сватба

Любовта им обаче ще бъде подложена на изпитание, тъй като младежът заминава да работи в Лондон, а Инна остава България.

„Връзката ни е сериозна, но имам още да уча и смятам да продължа образованието си тук, докато не завърша. След това ще видим”, казва Инна, която в момента кара стаж в” Майчин дом”.

Чаровницата учи за гинеколог, а успоредно с това се изявява и в сериала „Откраднат живот”. Инна обожава професията си и смята да опита специализация в чужбина, но едва след като набере опит у нас.

Любо Нейков пък бил човекът, който я насочил към това поприще, макар самият той да изпитва ужас от лекари, пише вестник „България днес“.

Братът на Любо почина преди години и той започна да се грижи за дъщеря му. Двамата със съпругата му Гинка обожават племенницата си и я гледат като собствено дете.

И до ден — днешен тя живее със семейството му в столицата. Комикът има и друга дъщеря — Анна, с която Инна се разбира прекрасно. А Нейков е готов да вдигне голяма сватба за голямата си дъщеричка.

„Ако Инна реши да се омъжва, ще вдигнем голяма сватба, но все още смятам, че й е рано”, казал пред роднини Любо Нейков.

Той няма нищо против влюбените гълъбчета да се обичат, като оставил на тях решението за брак. Междувременно, малко преди да замине за чужбина, Евгени предложил официално брак на Инна, която така и не му отговорила. Засега предпочела да останат само сгодени.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар