Бомба: Цвети Стоянова се събра с бившото си гадже! (още подробности)

Бомба: Цвети Стоянова се събра с бившото си гадже! (още подробности)
Гласувайте за статията

Цвети Стоянова се събра с бившото си гадже!

Бившата художествена гимнастичка и златно момиче Цвети Стоянова се събра с бившия си приятел и вратар на „Хебър“ (Пазарджик) Александър Любенов.

Цвети Стоянова

Златното момиче Цвети Стоянова се събра с футболиста Александър Любенов

Поводът е рожденият ден на техен общ приятел и експартньор на Цвети – рапъра Марсел Величков. Купонът се състоя в домашна обстановка и само с отбрани гости на Марсо.

Снимка от партито качи гимнастичката. На кадъра присъства и друго момиче, което не е от спортните среди. И вероятно е новата половинка на рожденика.

Цвети Стоянова и Александър прекратиха дългогодишната си връзка в началото на годината, а новината сподели Стоянова в мрежата.

Въпреки разногласията двамата са запазили добрия тон в отношенията си и дори се виждат на общи срещи, пише вестник „България Днес“. И въпреки това на снимката се вижда, че двамата са далеч един от друг, в двата противоположни края на масата.

Припомняме, че Александър беше плътно до Цветелина след опита й за самоубийство преди години. Именно той бе човекът, с чиято помощ тя успя да преодолее кризата и да продължи по-силна напред.

Каква обаче се оказа причината за раздялата им след време, това си знаят само те двамата. И заслужават да бъдат щастливи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар