Криско бесен: Разказа играта на феновете! (още подробности)

Криско бесен: Разказа играта на феновете! (още подробности)
Гласувайте за статията

Криско даде на феновете си да разберат правилата на играта!

Криско изля възмущението си от нахални фенове, които го тормозят по концерти. Певецът се ожали в профила си във Фейсбук, че несъобразителни почитатели го причакват за снимки след безплатните концерти.

Криско

Криско разказа играта на наглите фенове

Ето какво написа разочарованият изпълнител: „Ти отиваш на безплатен концерт на площада, примерно. Накрая на концерта ти решаваш, че искаш да се снимаш с него… Както и още 500 други човека.

Всъщност може да не си му най-големия фен, но знаеш, че с него снимката ще събере повече лайкове в Инстаграм. Затова отиваш там да се буташ, обаче не успяваш да се снимаш и изведнъж вече го мразиш тоя изпълнител“, пояснява Криско.

Рапърът е категоричен, че на концертите му няма включена снимка, видео или разговор с него. „Там отиваш да го слушаш и да му се радваш, ако го харесваш. Снимка – ако се засечете! Също не е лошо да се знае, че изпълнителят има чувства, личен живот, физическо и психическо състояние, като всеки друг.

Изпълнителят не е експонат! Ако поискаш нормално – никой няма да ти откаже“, категоричен е изпълнителят. Близки до звездата коментират, че покрай грижите за бебето и участията Криско леко се е поизнервил. И е чувствителен, когато феновете му го критикуват в социалните мрежи.

Затова и той обобщи ситуацията по следния начин: „Почваш да се жалваш в нета и на приятели как си отишъл заради него, а пък той накрая не се снимал с теб. Как може да е толкова зле. Седял си там 2 часа заради него. Ти не си фен на този човек.“

Източник: woman.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар