Юлиан Вергов бесен: Той вече не е №1 за дъщеря си!

Юлиан Вергов бесен: Той вече не е №1 за дъщеря си!
Гласувайте за статията

Юлиан Вергов не е на себе си

Актьорът Юлиан Вергов вече не е №1 за дъщеря си Алена.Единствената наследничка на секс символа на българското кино призна, че е щастливо влюбена. И показа любимия си в социалната мрежа.

Юлиан Вергов

Юлиан Вергов не е на себе си

Връзката й не била тайна нито за татко й, нито за майка й Ирина.Екранният доц. Банков от хитовата лекарска сага „Откраднат живот” хич не бил възторжен, че има кандидат-зет.

Вергов веднага побързал да проведе разговор на четири очи с момчето, като му взел страха.

Театралът не един и два пъти е споделял, че щерка му е неговото слабо място и е способен на всичко за нейното щастие, пише „Ретро”.

През годините блондинът е изградил имидж на лошо момче и дори често е влизал във физически разпри.

Въпреки че с Алена имал по-скоро приятелски отношения, той все пак й давал насоки в живота. Актьорът изобщо не бил съгласен тя да тръгне по неговите стъпки и да стане актриса.

Нейният дебют на екрана бе второстепенна роля в минал сезон на „Откраднат живот“, където обаче с баща ѝ нямаха общи сцени.

През това лято обаче Алена застанала рамо до рамо с татко си на снимачната площадка за новия български филм „Петя на моята Петя“, посветен на поетесата Петя Дубарова.

„Подкрепям я, но смятам, че не е за нея. Това е професия, за която е необходима жестока концентрация, а тя е разсеяна.

Освен това дамите в тази професия са ощетени в сравнение с мъжете, които имат повече възможности, защото в световната драматургия има повече роли за мъже, отколкото за жени.

Та значи подкрепям Алена, но и не я подкрепям. Има какво още да се желае, но е добра. Не искам обаче да си мисли, че нещата се получават просто така…

Ако това, което трябва да изиграе в този филм, трябваше да го изиграе на сцената, в театъра, щеше да ѝ е много, много по-трудно“, сподели наскоро актьорът.

Юлиан Вергов е категоричен, че няма да ходатайства, ако дъщеря му кандидатства в НАТФИЗ. Самият той не е завършил академията, а актьорство в театрален колеж „Любен Гройс“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар