Джулиана Гани се изгаври с Ричард Величков!(Виж как го подигра)

Джулиана Гани се изгаври с Ричард Величков!(Виж как го подигра)
Гласувайте за статията

Джулиана Гани захапа жестоко Ричард Величков

Бременната Джулиана Гани се нахвърли на здравеняка Ричард.Силиконката нанесе пореден удар на мачото от Мадан, видя HotArena.

Джулиана Гани

Джулиана Гани се подигра на Ричи

Силиконката пуска песен заедно с половинката си Илиян Найденов, в която осмиват продукта, лансиран от Мистър София – „Липовон“.

Припомняме, че друг риалити герой – победителят в първото издание на „Къртицата“ Любомир Жечев направи собствено разследване за шумно рекламирания от фитнес инструктора продукт за отслабване „Липовон“

Величков твърди, че е вносител на произведената в Мексико хранителна добавка, с която се свалят по 5 килограма на месец.

Но това се оказа измама. Заарди което тези, които бяха закупили фалшивият продукт скочиха срещу измамника. Оказа се, че добавката не върши това, за което е рекламирана, ами е и вредна за здравето.

От фитнеса, където работеше Ричард също реагираха и го изгониха от работа. Като шефовете на фитнес инструкторът заявиха, че те нямат нищо общо с продукта, който Ричи е продавал.

След скандала Ричард Величков се скри вдън земя.

Гани от дълго време е вдигнала мерника на Ричард. Джулка редовно разобличава измамите на бившия брадър.

„Няма лято, няма зима, „Липовон“ ще се взима – пее Гани. – Може да убие даже слон“, се казва още в дебютното парче на Гани и Илиян, които ще станат родители за пръв път покрай Коледа, предават от България днес.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар