Нора Недкова се върна в детството: Силиконката живот си живее в…

Нора Недкова се върна в детството: Силиконката живот си живее в…
Гласувайте за статията

Нора Недкова се върна в детството

Плеймейтката Нора Недкова живот си живее. Скандалната силиконка отпраши за Виена, където си спомни миналото като дете.

Мис Плеймейт реши да се позабавлява като хлапе в увеселителен парк. Блондинката е на кратка почивка в столицата на Австрия.

Нора Недкова

Нора Недкова живот си живее

Там Нора отскочи до една от забележителностите на австрийската столица – Пратера, където се намира емблематичното виенско колело.

В парка има и други атракциони, които веднага хванаха окото на Нора Недкова.

Плеймейтката се похвали, че се е качила на най-старото виенско колело в света, както и на катерушки и води пързалки, предават от вестник „България днес“.

Колкото до връзките, Нора продължава да твърди, че е свободна и няма мъж до себе си. И това ни най-малко не я притеснява:

„От година нямам сериозен приятел. Имам много обожатели, които искат да бъдат с мен, но аз съм взискателна към себе си и ухажорите. На този етап не съм за сериозна връзка, семейство, дом и потомство.

На 25 години съм, а моята теория е, че първо трябва да поживея съзнателно, да направя бизнес и да имам стабилни доходи, за да мога да се грижа добре за едно дете.

Не желая да съм млада майка, която е безотговорна към рожбата си и обикаля по света. Ще имам мъж, деца и семейство, когато се почувствам готова за това“, заяви преди време плеймейтката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар