Това тя ли е: Дара се забради! (още подробности)

Това тя ли е: Дара се забради! (още подробности)
Гласувайте за статията

Дара се забради и смая феновете си!

Певицата Дара отново шокира с екстравагантна визия. Изпълнителката се забради и въпреки крехката си възраст успя да се преобрази на някоя баба.

Дара

Дара смая всички със забрадка

Все пак певицата бе с доста предизвикателен външен вид, така ме забрадката й не остави съмнения, че е просто аксесоар за разкош, пише вестник „България днес”.

Това е поредният случай, в който Дара залага на странна визия. Неведнъж тя е споделяла, че обича да експериментира, а промяната не я плаши.

Припомняме, че Дарина Йотова навремето избягваше въпроси дали употребява наркотици. От обкръжението на певицата обаче са категорични, че обикновено преди участие се черпи с кока, за да има сили на сцената, писа преди време вестник Уикенд.

Именно на наркотиците се дължи и ударното й вталяване в началото на лятото. По време на турнето на известна марка безалкохолни напитки Дарина се подкрепяла с опиата, за да издържи на напрежението.

Както е известно, „белото” не само потиска апетита, но и не позволява натрупване на мазнини. Именно така изкусителката отслабнала с 10 килограма. Нещо, което впоследствие Дара отрече категорично и заяви, че не се докосва до дрога.

Нейната колежка Жана Бергендорф от години се бори със зависимостта си, за съжаление без голям успех. Червенокоската временно отказва друсането, но после се връща към порока, клюкарят я из нощна София.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар