Разкритие за Елинор – палавата щерка на Боби Михайлов! (виж тук)

0

Боби Михайлов изпрати щерка си Елинор в Щатите!

Преди 25 години един от най-добрите вратари в историята на родния футбол Боби Михайлов преживява огромна драма в живота си. Тогава първата му съпруга и майка на Ники Михайлов и Бистра го зарязва.

Боби Михайлов
Щерката на Боби Михайлов отиде в Америка

Ученическата му любов Гергана се хвърля в обятията на друг футболист от „Левски“. Говори се, че това е Божидар Искренов, който по това време е скъсал с красивата стюардеса Алина. Михайлов много тежко преживява изневярата.

Освен Боби, Гергана зарязва и двете си деца на Боби, които той отглежда с помощта на родителите си. И до днес Ники Михайлов отказва да разговаря с родната си майка.

Няколко години, когато Михайлов се жени за гимнастичката Мария Петрова, тя поеме грижите за децата. И нито за миг не гои оставя да се чувстват изоставени и без майка. От брака на Мария и Боби се ражда дъщеря им Елинор.

В края на миналата година девойката замина да учи в САЩ, като родителите й се надяват чепатата девойка да влезе в правия път. Работата е там, че Елинор е изключително глезено дете и като тийнейджърка е скъсала нервите на родителите си.

За нея се грижела основно майка й, която едва не се поболяла от прищевките и пакостите на щерка си. Близки споделят, че тя едва 13-годишна сама определила кога да излиза и кога да се прибира вкъщи.

Завършила е 22-ра столична гимназия, но там учителите се видели в чудо с нея – командвала съучениците си, била тартор и инициатор на всевъзможни щуротии. Опитите на родителите й да я направят спортистка претърпели провал.

В края на миналата година тя се записва да учи политически науки в едно от най-престижните висши училища в Америка – Североизточния университет в Бостън, Боби Михайлов и Мария са доволни от този факт и смятат, че дъщеря им е намерила своето място в живота.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.