Драма: Бояна Шарлопова спряла да се храни от мъка по Стефан! (виж тук)

Драма: Бояна Шарлопова спряла да се храни от мъка по Стефан! (виж тук)
Гласувайте за статията

Бояна Шарлопова спряла да се храни след загубата на съпруга си!

Вдовицата на един от най-богатите българи Стефан Шарлопов – Бояна Шарлопова все още не е преживяла напълно внезапната му смърт. Той си отиде на 55 покосен от инфаркт, през февруари миналата година.

Бояна Шарлопова

Бояна Шарлопова извън себе си от мъка заради Стефан

След смъртта му Бояна престанала да се храни нормално. Спасили я четирите й деца – Бояна, Стефани, Илия и Георги. Тежката депресия приключила, защото нямала право да се предаде заради наследниците си. Те я крепели , виждайки в очите й страха да не загубят и нея.

Бояна била шокирана от смъртта на мъжа си, дори му се разсърдила, че я оставил сама с децата. Не спирала да си задава въпроси защо това се случва точно в момента, когато в живота им всичко било подредено.

И до днес се чуди как е намерила сили да съобщи на децата си трагичната вест. След смъртта му Бояна и голямата му дъщеря от първия брак поемат целия бизнес и започват да управляват „Шарлопов Груп“.

Любовта на Стефан и Бояна продължава 17 години. Запознават се когато тя е на 23. Още на първата среща той я завладял, а тя била като хипнотизирана. Той й предлага брак, когато първата им дъщеря Бояна вече е родена.

„Много трудно ще приема друг мъж от тук нататък, защото Стефан беше голям и винаги ще е еталон, с който ще сравнявам“, казва Бояна Шарлопова.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар