Джина Стоева не отрече: Имам вибратор, ползвам го!(Още какво призна)

Джина Стоева не отрече: Имам вибратор, ползвам го!(Още какво призна)
Гласувайте за статията

Джина Стоева си призна

Джина Стоева не се притеснява да си признава и неща, които за останалите биха били срамни.Поп фолк дивата разкри, че ползва вибратори не се притеснява от този факт, научи HotArena.

Джина Стоева

Джина Стоева си призна „греха“

От няколко месеца известната чалгаджийка е разделена с бащата на дъщеричката си Ивая и сама се грижи за нея.

Припомняме, че половинката на певицата Григор, по прякор Люляка се оказа побойник с лошо пиянство. Той развали първия рожден ден на втори ясин на Десислава-Борис, като се напил и започнал да се заяжда с гостите.

Поп фолк дивата упорито криеше самоличността на мъжа до себе си. Двамата се загаджили през 2015 година, като бяха заедно четири години. Две лета срлед запознанството си тя го дари с дъщеричка. Но заради пиянските му изцепки Джина Стоева се раздели с него.

Вероятно липсата на мъж кара Джена да посяга към секс играчката си и да се теши в самотните си нощи. Самата тя споделя:

„Имам вибратор, да. Подари ми го една колежка за 30-ия ми рожден ден. Беше забавно, Не мисля, че има нещо срамно да използваш такива играчки или въобще да говориш на тема секс. Дори се е случвало между приятелки да обменяме опит“, казва палавата изпълнителка.

Тя е убедена, че всеки мъж би искал да се „отърка“ в попфолк певица, но не всеки може да приема присъствието на флирта в професията им или многото почитатели и покани за срещи. „Някои мъже дори се дразнят, че половинката им е по-популярна от тях“, отсича Джина.

И тя като много от своите колежки смята, че няма истинско приятелство в попфолк средите.

„Всеки си има свои почитатели и мисля, че конкуренцията не би трябвало да е пречка за приятелство между колеги. Но пък май трудно се забелязва такова всеотдайно и без задни мисли приятелство в бранша. Може би всеки си има едно наум“, разсъждава Джина Стоева в интервю за „България Днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар