Синът на Сашка Васева плътно до нея заради влошеното зрение! (виж тук)

Синът на Сашка Васева плътно до нея заради влошеното зрение! (виж тук)
Гласувайте за статията

Синът на Сашка Васева й помага много заради зрението!

В ролята на личен асистент влезе синът на Сашка Васева. Дупнишката Мадона го закъса сериозно с очите. Васева почти не вижда и затова прибягва до услугите на младия мъж, който й помага.

Сашка Васева

Сашка Васева се радва на прекрасен син

Синът на Сашка е неотлъчно до нея. Младежът хваща под ръка майка си, докато тя пресича улицата, видя вестник България днес. Той пазарува и лекарства от аптеката, за да може зрението на майка му да се подобри поне мъничко. Пожелаваме й да се оправи напълно!

Колкото до множеството слухове за развода й, които се тиражират през ден, преди време певицата бе заявила следното:

„Тази измислица дори не е нова, а старина, защото през годините не знам колко пъти са ме развеждали. Някой пак си създава измислици, които, вярвам, не са никак интересни на хората. Трудно ми е да повярвам, че някой се вълнува дали Сашка Васева се развежда, или не“, каза още Дупнишката Мадона, цитира „България Днес“.

Тя се радва на щастлив брак напук на твърденията, че бракът й приключил, наскоро Сашка и съпругът й отпразнували 20 години от сватбата.

„Направихме си много хубаво празненство на 4 юли. Заедно сме малко повече от две десетилетия, защото бяхме заедно няколко месеца преди сватбата. Сега Христо ми направи много хубава изненада.

Той знае, че може да ме спечели с вкусна храна, защото съм дегустатор №1 на републиката. Затова от негов приятел капитан успява да намери вкусен калкан, който приготви специално за мен. Това е любимата ми риба и останах много впечатлена.

Така че вместо развод, както пишат някои медии, ние празнувахме нашата дълга любов“, заяви с усмивка Сашка Васева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар