Нина Добрев се чувства канадка, а не българка! (още подробности)

Нина Добрев се чувства канадка, а не българка! (още подробности)
Гласувайте за статията

Нина Добрев се чувства канадка, а не българка!

Актрисата с български корени Нина Добрев обяви, че смята себе си не за българка, а за канадка. Красавицата, която изгря в „Дневниците на вампира” има канадско гражданство. И определено чувства по-голяма принадлежност към втората си родина, а не към страната, в която се е родила.

Нина Добрев

Чаровната актриса Нина Добрев се чувства като истинска канадка и това е съвсем разбираемо

Нина се подложи на детектор на лъжата заедно с артиста Люк Брейди по предложение на списание „Венити Феър”. Един от въпросите беше дали Нина се счита за канадка. А отговорът й беше положителен, пише вестник „България днес”.

Актрисата е родена в София, но едва на 2 години заминава за Америка с родителите си. Тя прекарва по-голямата част от живота си там, въпреки че в последно време редовно идва и до България, за да види роднините си.

Още повече, че говори перфектно български и няма проблем да живее и в двете държави. Знаем, че тя е любимка на милиони хора по света и на практика е най-известната и успяла българка.

Нина Добрев си заслужава овациите от сънародниците и с още нещо. А именно, че след цял живот извън страната, тя все пак знае да говори и разбира български. Нещо, с което малцина емигранти могат да се похвалят.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Нина Добрев се чувства канадка, а не българка! (още подробности)”

  1. Аз

    окт. 23. 2019

    Тъпа и невзрачна. Не е по-успяла от Райна Кабаиванска, например. Да се понаучи от Джей Ло, която даже е родена в САЩ, но в семейство от пуерториканци и се счита за пуерториканка и цял свят знае произхода й.

  2. eu meu

    окт. 26. 2019

    Puerto Rico e USA

Добавете коментар