Нещо голямо се случи със сина на Росен и Деси Плевнелиеви навръх рождения му ден!

Нещо голямо се случи със сина на Росен и Деси Плевнелиеви навръх рождения му ден!
5 (100%) 1 vote

Синът на бившия президент – Росен Плевнелиев, проходи за рождения си ден. Чаровният дребосък Йоан направи първите си стъпки.

Малчуганът навърши годинка в началото на месеца, а семейството му реши да съчетае двата празника в един. И въпреки че разполагат с възможности да вдигнат холивудско парти, Плевнелиеви решиха, че е най-добре да празнуват в тесен семеен кръг.

Росен Плевнелиев син

Синът на Росен Плевнелиев проходи

Лично тъщата на Плевнелиев приготви питката за прощъпулника. Майката на Деси–Лиляна Шопска се похвали с майсторлъка и сподели кадър от питката, с името на внука й изписано отгоре.

Начаса нейни приятели заляха с поздравления семейството, а тъщата издаде, че сама е омесила питката. Както и че фамилията няма да прави тематично парти, да се събира в скъпо заведение или да вдига шумни купони, а ще празнува в тесен кръг, у дома.

„Питката за прощъпалника на Йоан стана чудесна. Ще празнуваме една годинка и прощъпалник заедно”, потвърди бабата на мъничето, пише „България днес“.

Причината да отпразнуват рождения ден на Йон и прощъпалника в семеен кръг е нежеланието на Деси и съпругът й да показват децата си публично.

Едва когато навърши половин годинка, малкият Йоан за първи път бе показан пред медиите. А големите деца на двойката остават извън прожекторите, по настояване и на двамата.
Нито Деси, нито Плевнелиев искат децата им да са обект на медиен интерес.

Президентът неведнъж е виждал клюките по адрес на настоящите президентски деца и предпочитал да предпази наследниците си от всякаква публичност.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар