Димитър Калайджиев призна: Получих оргазъм във „Фермата“!

Димитър Калайджиев призна: Получих оргазъм във „Фермата“!
Гласувайте за статията

Годежът на софтуерния милионер Митко Караиванов и любимата му Ваня във „Фермата: Нов свят“ се превърна в събитие не само заради емоционалните ритуали по взимането на булката и въвеждането на младите в символичният им нов дом, но и заради включването на месо в празничното меню, съобщава „Монитор“.

Специално за вечерята във Фермата масата от лятната кухня бе изнесена на двора и отрупана с разядки, баница, и най-важното – цяла тава със сочно печено агне.

Димитър Калайджиев от Фермата

Митко Калайджиев с оргазъм при вида на месото във „Фермата“

„Вече два месеца не съм ял месо и направо полудявам. Чувствам се друг човек. Цял живот ще си спомням как съм ял месо, благодарение на човек, който не го помирисва“, заяви с блажена усмивка военният Станислав, визирайки вегетарианските навици на младоженеца.

„Аз мисля, че получих оргазъм, когато видях тази пълна маса и особено това агънце! Благодаря на Боговете на агнетата, че се смилиха над нас и ни дадоха това месце!“, добави бизнесменът Димитър Калайджиев.

Между наздравиците и усещането за споделено щастие фермерите бяха изненадани от фолклорен оркестър. Кръшно хоро и юнашки песни се извиха в чест на двойката, а бъдещата булка отсече: Този ден е най-щастливият в живота ми!

IT специалистът и половинката му се запознават преди шест години в рок бар, в който тя е сервитьорка. Любовта им пламва от пръв поглед и почти моментално заживяват заедно. Караиванов узря за решението за годеж с момичето си на третата седмица във „Фермата“. Той призна, че Ваня значи всичко за него и иска да я направи щастлива, независимо от недоверието си в брака като институция.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар