„Фермата“: Митко Калайджиев осъществи мокрия сън на всеки мъж

„Фермата“: Митко Калайджиев осъществи мокрия сън на всеки мъж
Гласувайте за статията

Смущаващ интимен многоъгълник се оформи във „Фермата“. Мокрият сън на всеки мъж – да бъде едновременно с няколко жени, вече е реалност в риалити шоуто.

Прясно разведеният Митко Калайджиев успя да заформи четворка, като се нанесе с гръм и трясък в спалнята на жените. Основната му цел беше да се добере до възлюбената си Красимира, но като бонус получи и двете й съквартирантки – маникюристката Силвия и многодетната майка Веселка.

Митко Калайджиев от Фермата

Митко Калайджиев с четворка във „Фермата“

Докато се опитваше да провре леглото си при жените, Митко почти срина касата на вратата, а матракът му се разпадна. След серия некоординирани движения, собственикът на агенция за недвижими имоти най-накрая успя да си легне и блажено се протегна до своя еротичен блян Красимира.

В последните дни Митко флиртува недодялано, но все по-дръзко с бившата баскетболистка. Първо я плясна закачливо по дупето, а след това директно се паркира в скута й. „Не вярвам в приятелството между мъж и жена. Убеден съм 100 процента, че всеки мъж, който е близък с жена, иска да спи с нея“, обясни бизнесменът на Красимира. Въпреки че е омъжена и има 4-годишен син, тя не крие удоволствието си от дръзките му подмятания.

Самият Митко влезе във „Фермата“ със заявката да овладее егото си, което е провалило брака му. До този момент единственото му постижение са рекорда му по излежаване и по нелепи комплименти към жените. Последната му „джентълменска“ проява разплака 22-годишната Веселка от село Борима. „Обличаш се като селска проститутка. Това е хубаво, проститутките са най-богатите жени в селото“, заяви Митко, впечатлен от розовия потник и разголения пъп на участничката в шоуто.

Източник: HotArena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар