Тони Стораро отписа Фики и заложи на другия си син

Тони Стораро отписа Фики и заложи на другия си син
3.5 (70%) 2 votes

Тони Стораро твърдо е решил да прави певци синовете си. Фики вече изживя своя звезден миг, но бързо падна от стълбицата към върха.

Сега Човека-глас е решил да пробва по-малкия си син Емрах. Преди две години, още ученик, той експериментира с дует с Емилия, който се прие радушно от феновете на фолк музиката. Затова Стораро реши да набута и него в „Пайнер“.

Тони Стораро

Тони Стораро вече залага на брата на Фики – Емрах

Преди няколко години даде силен старт на Фики като запя с него в дует „Кажи ми като мъж“. Схемата се повтаря и с малкия Емрах. Стораро и този път пее за взаимоотношенията между баща и син, каквато тема бе засегната и в дуета му с Фики.

Емрах вече има подписан договор с „Пайнер“ и песента „На твое място“, в дует с баща му, е само началото на неговата кариера. За момента се приема доста добре и специзлисти в областта му вещаят светло бъдеще.

Такава съдба чакаше и Фики, който направи поредица от хитови парчета, но не съумя да запази тази линия. Вероятно около него се навъртяха неподходящи хора, които му дадоха погрешни съвети и го забиха в земята. Към момента Фики няма почти никакви участия, а от две години насам не е успявал да улучи хит.

Източник: show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар